Programi

Svako dijete upisano u Vrtić ima pravo na 10 satni boravak i to u vremenu od 6.00 do 20.00 sati- (zavisno o radnom vremenu roditelja/skrbnika) .
Viziju našeg programa temeljimo na najsuvremenijim spoznajama humanističkog odgoja i obrazovanja, a tijekom rada stalno se usavršavamo u želji da djeci pružimo kvalitetan, optimalan razvoj.
Sve skupine su organizirane po interesnim kutićima koji su bogato opremljeni materijalima namijenjenima dobi djece. Odgojiteljice svakodnevno prate dječje aktivnosti i u skladu s njihovim iskazanim interesima dodatno obogaćjuju i opremaju prostor.
Smatramo da se dijete ne može razvijati u siromašnom prostoru u kojem mu je rijetko koja ili gotovo niti jedna igračka na dohvat ruke. U našim prostorima djeca se pod budnim okom odgojiteljica slobodno kreću i biraju aktivnosti samostalno. U sobama dnevnog boravka uvijek možete čuti radni žamor, a gotovo nikad međusobnu svađu, jer svako dijete u svakom trenutku može pronaći nešto za sebe u prosječno 10-ak ponuđenih centara aktivnosti.